Mediátor Egyesület

KERTI PAVILON- KÉMES

2014. október 28. - mediatorblogger

Fenntartható Ormánság Nonprofit Közhasznú Kft.-t az Ormánsági Kistérségi Ifjúságsegítő Szolgálat (OKISZ) munkacsoport hívta éltre 2009 decemberében, mely tíz éve foglalkozik felkereső ifjúsági munkával az Ormánságban. 
A munka során a fiatalok a globális nevelés módszerének segítségével megismerkednek a különböző hulladékfajtákkal és annak felhasználási módjával. A workshop célja, hogy olyan használható alkotás szülessen, amely nem újabb hulladékot termel, hanem valóban a célnak megfelelő építmény keletkezik, azaz a hulladék újrahasznosul. A már rendelkezésre álló raklapok mellé, egyéb más hulladékok kerülnek, melyek segítségével egy kisebb építményt, úgynevezett filagóriát építünk a fiatalokkal. A közös tervezéstől kezdve a szükséges hulladék beszerzéséig, minden lépésbe bevonjuk a fiatalokat. A workshop két vezetője Szolga Hajnal (reart) és Oláh Enikő (mediátor) voltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatoregyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr886739383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása