Mediátor Egyesület

Fesztiválozás

2014. szeptember 29. - mediatorblogger

nyunplakat.jpgSZEPTEMBER 26-án megint lesz NYITOTT UDVAROK NAPJA Pécsett!

Ezen a későszeptemberi szombaton 12 és 18 óra között újra megnyitjuk Pécs belvárosának számos ismert és kevésbé ismert belső udvarát. Ezek között szerepel többek között a Nick Udvar, a Hild Udvar, a Pécsi Levéltár udvara, Gajcsi Blanka ötvösművész magánudvara és még több izgalmas helyszín.

Célunk az, hogy a sok színes programon keresztül felhívjuk az emberek figyelmét városunk rejtett értékeire. Ezért idén a fókuszban a pécsi civil szervezetek állnak. A tematikusan felépített helyszínek és programok mind azt szolgálják, hogy a látogatók megismerhessék a résztvevő egyesületek, alapítványok, szervezetek tevékenységét, hogy az előadók és a nézők „nyissanak” egymás felé. 

Az udvarokban idén is sok zene, izgalmas foglalkozások gyerekeknek és felnőtteknek, kiállítások és egyéb kikapcsolódási lehetőségek várják a látogatókat.

Sok szeretettel várunk Benneteket!

 

nyun_tabla1.jpgnyun_tabla2.jpg
nyun_program_reszletes_belso.jpgnyun_program_reszletes_gajcsi.jpgnyun_program_reszletes_hamerli.jpgnyun_program_reszletes_hild.jpgnyun_program_reszletes_leveltar.jpgnyun_program_reszletes_nick.jpgnyun_program_reszletes_racz.jpgnyun_program_reszletes_regesz.jpgnyun_program_reszletes_szabadkikoto.jpgnyun_program_reszletes_varos.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatoregyesulet.blog.hu/api/trackback/id/tr446735605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása